Povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Šijanskoj šumi, od 8.00 do 17.30 sati, zabranjuje se promet u jednom smjeru u Dukićevoj i Šandaljskoj ulici, kako bi se pješacima osiguralo neometano kretanje kolnikom navedenim ulicama do ulaza u Šijansku šumu. Na dijelu Šandaljske ulice mijenja se smjer u smjeru sjeveroistok-jugozapad kako bi se sva vozila mogla priključiti preko iste na Cestu prekomorskih brigada i dalje prema trgovačkim centrima i centru grada te se zabranjuje promet svim vozilima na istočnom ulazu kod Šumarije.

Jedan od glavnih programa je i svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Pule koja će se održati 3. svibnja u INK – GK Pula, stoga radi nesmetanog održavanja programa u vremenu od 10.00 do 13.30 sati privremeno se zabranjuje prometovanje motornih vozila na prometnici Laginjine ulice od križanja Dobriline ulice do semafora križanja s Anticovom odnosno Smareglinom ulicom.

Također, 4. svibnja od 16.00 do 00.00 sati, u vrijeme otvaranja novoobnovljene velike dvorane Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula i premijere opere „Nozze Istriane" zabranjuje se promet motornim vozilima na dijelu Laginjine ulice od raskrižja s Dobrilinom ulicom do raskrižja s Anticovom odnosno Smareglinom ulicom. (iPress)