​Teniska legenda ​​​Mansour Bahrami ove je godine bio poseban gost ​​Plava Laguna Croatia Opena Umag gdje je s ​​Goranom Ivaniševićem publiku zabavljao na egzibicijskom meču. Dva prijatelja nasmijala su posjetitelje i pokazali teniske vještine koje su ih svrstale među omiljene tenisače na svijetu.

No, Bahrami u Umag nije došao sam. S Wimbeldona su ga dopratile televizijske kamere, točnije ​ekipa HBO-a koj​a​ o Francuzu iranskih korijena snima epizodu ​​dokumentarne serije "Real Sports with Bryant Gumbel". Serija se emitira od 1995., a u međuvremenu je osvojila mnogobrojne nagrade među kojima i čak 32 Emmyja za sportski program. Obradili su profile sportskih velikana poput Dennisa Rodmana i Shaquillea O'Neala, ali i teme koje se bave sportskim kontroverzama van terena. Serija je ušla u svoju 24. sezonu, a emisija koja prati život Mansoura Bahramija emitirat će se 21. kolovoza.

Snimke s Plava Laguna Croatia Opena Umag i subotnje egzibicije gledat će više od 35 milijuna gledatelja​ ​u ​preko 50 zemalja diljem svijeta. (iPress)