Participativni proces započet 12. travnja kojim su građani i zainteresirana javnost pozvani da svojim idejama, prijedlozima i mišljenjima sudjeluju u zajedničkom kreiranju Programa za raspisivanje natječaja za krajobrazno uređenje zone Pragrande, Grad Pula nastavlja održavanjem dvije fokus radionice.

Kao podlogu za raspravu predstavljat će između ostalog i mnogobrojne prikupljene ideje koje su građani ubacili u kutije mjesnih odbora ili dostavili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prva fokus radionica održat će se sutra, 25. travnja u 12:00 sati. Na njoj će prisustvovati stručnjaci iz različitih domena kako bi se raspravilo i utvrdilo smjernice za izradu natječajnog zadatka. Stručnjaci će pokrivati razne tematike: održivi razvoj i zaštitu prirode, područje pejzažne arhitekture, permakulturu, mikromobilnost, infrastrukturu, održavanje i dr.

Istoga dana, 25. travnja u 16:00 sati održat će se i druga fokus radionica na kojoj će prisustvovati predstavnici mjesnih odbora i brojne udruge koje predstavljaju pojedine skupine građana.

Fokus radionice bit će vođene od strane izrađivača Programa, a iste je moguće uživo pratiti na YouTube kanalu Grada Pule na ovoj poveznici

Ovim putem pozivamo sve građane da iskoriste priliku te da prate prijenos uživo. (iPress)